Home > General > Tancament en vermell als mercats financers

Tancament en vermell als mercats financers

12/09/2015

Finalment, la setmana va acabar en negatiu, amb descensos generalitzats en els principals índexs de renda variable al tancament europeu. Els països perifèrics, amb l’IBEX-35 al cap, van liderar les caigudes. Va pesar la incertesa política (pròximes eleccions a Espanya, Grècia i Portugal), així com el pitjor escenari econòmic a l’Amèrica llatina. Pel que fa als emergents i les matèries primeres, va destacar la negativa de l’Aràbia Saudita a una reunió d’urgència de l’OPEC. L’anterior va finalitzar amb descensos del preu del cru superiors al 2%. L’or tampoc va ser un refugi, en descendir gairebé l’1%. Tot això en un context de depreciació del dòlar, davant la menor probabilitat que dóna el mercat a una pujada de tipus per part de la Fed.

Categories: General Tags: