Home > receptes > Massa de Pizza Sense Gluten

Massa de Pizza Sense Gluten

08/02/2017

Avui us proposo una recepta que és molt més fàcil del que sembla.  Crec que hi ha molt poca gent a la qual no li agrada una bona pizza. I sense gluten també podem disfrutar d’aquesta recepta Italiana.

Així que sense més comencem amb aquesta recepta bàsica, per preparar la massa de pizza.

 

Ingredients: (per 3 pizzes)

 

  • 500 g de Mix panificable sense gluten (a casa utilitzem el de la marca Schär)
  • 380-420 ml d’aigua
  • 10 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 1 culleradeta de sucre
  • 1 sobre de llevat sec
  • 8 g de sal

 

Preparació:

 

  • Barregem la farina amb el llevat en un bol.
  • Afegim l’oli i l’aigua a poc a poc. I amassem bé, fins a aconseguir una massa homogènia.
  • Fem una bola amb la massa i deixem reposar uns 20 minuts.
  • Dividim la massa en 3 i les estirem amb un corró de cuina. Donem la forma desitjada.
  • Ara només falta que fiquem els ingredients que més ens agradin i que fiquem les nostres pizzes al forn uns 12 minuts a 250º C. Recordeu que el temps exacte dependrà del forn.

 

pizza sense gluten

 

També us pot resultar interessant