Els polítics continuen enfonsant les borses

20/04/2017 Escriu un comentari

L’inestabilitat que estan mostrant alguns polítics tant fora com dins d’Europa està provocant uns efectes realment nocius a les borses de tot el món. En els últims dies s’han produït tants alts i baixos que la situació no es troba en un estat gens optimista.

L’Ibex 35, per exemple, ha patit una caiguda massa transcendent com perquè no li prestem atenció i el mateix ha passat en altres casos similars. El motiu, un cop més, tornen a ser les declaracions i decisions que han realitzat polítics de l’estil de Donald Trump i Le Pen. Per ara no tenim bones previsions, així que cal preparar-se per al pitjor.

Segueix llegint…

Categories: General Tags:

Com invertir en opcions binàries

22/12/2016 Escriu un comentari

Segur que en més d’un ocasió t’has preguntat què és això de les opcions binàries. Sí, aquest concepte que està relacionat amb el sector econòmic però encara no tens molt clar de què va la història. Doncs bé, les opcions binàries són operacions que et permeten predir les pèrdues o guanys que vas a obtenir a l’hora de realitzar una inversió en algun actiu.

Són operacions ràpides i senzilles, per aquest motiu, estan sent cada vegada més utilitzades pels molts usuaris que formen part del món financer, ja sigui com a principiants o perquè portin molt temps treballant en aquest sector, sent uns veritables experts en la matèria.

Si ets un d’aquests traders que volen començar el seu camí en el món de les binàries, llavors atent a tot el que anem a explicar-te tot seguit. Avui hem volgut oferir-alguns consells que et recomanem que segueixis per conèixer millor, els procediments per invertir de forma correcta en aquest tipus d’opcions.

Segueix llegint…

Categories: General Tags:

La moneda local pot arribar a Barcelona el 2019

21/12/2016 Escriu un comentari

Un total de 24,5 milions d’euros serà el que destini l’Ajuntament de Barcelona al Pla d’Impuls de l’Economia Social i Solidària (resumit com ESS) previst per realitzar-se entre els anys 2016 i 2019.

Aquest nou pla ha estat presentat amb la intenció de potenciar el desenvolupament de Barcelona a través de noves idees que dotaran la ciutat d’una presència més independent a Europa.

Segueix llegint…

Categories: General Tags:

El salari a Madrid és superior al de Catalunya

18/12/2016 Escriu un comentari

L’anàlisi de la informació econòmica corresponent a l’any 2015 revela que el salari mensual dels ciutadans de Madrid ha estat superior al dels que resideixen a Catalunya. El salari mitjà a Espanya, parlant d’un valor brut i mensual, ha estat de 1.893,7 euros, fet que suposa una molt petita millora del 0,66% si ho comparem a les xifres corresponents a l’any 2014.

La bona notícia és que sí es pot veure que hi ha un creixement progressiu any rere any encara que sigui molt petit.

Segueix llegint…

Categories: General Tags:

Les compres de Nadal són a càrrec de Anyoption

06/12/2016 Escriu un comentari

Ara que els bonus estan passant a millor vida no hi ha res millor com inventar promocions noves. I d’això és una mica del que el broker Anyoption sap moltíssim. L’entitat és una habitual de crear incentius perquè treballem amb ells i que veiem que hi ha moltes possibilitats d’obtenir beneficis.

El que volen és que participem en operacions amb opcions binàries, però al mateix temps també ens volen complaure d’altres maneres. Ara que arriba el Nadal el seu pla és que puguem resoldre la tasca de comprar regals per a la família i amics a través de la seva pròpia plataforma.

Segueix llegint…

Categories: General Tags:

Les borses tornen a la normalitat després del canvi de president

01/12/2016 Escriu un comentari

La notícia sobre l’elecció de Donald Trump com a president dels Estats Units d’Amèrica va fer tremolar el mercat financer. No hi va haver cap inversor que no sentís preocupació pel que passaria a partir d’aquest moment.

Hi va haver qui ho va saber aprofitar i també qui va preferir desconnectar els seus dispositius tecnològics durant uns dies fins que passessin els moments de misteri i tensió. Ara ja podem dir que les borses han tornat a la normalitat i que l’efecte Trump, almenys de moment, s’ha detingut.

Una altra cosa serà veure-li entrar a la Casablanca com a nou president al gener, perquè en aquest moment segur que hi haurà un altre cop a l’economia.

Segueix llegint…

Categories: General Tags:

Donald Trump i els dubtes polítiques sobre Espanya

27/11/2016 Escriu un comentari

Ningú esperava que Donald Trump guanyés les eleccions nord-americanes. S’ha convertit en president dels Estats Units en contra de tot pronòstic, perquè pocs apostaven per ell. El milionari està camí de la Casa Blanca, on s’assentarà al mes de gener. I això vol dir canvis per a la resta de països.

Perquè al cap ia la fi, Nord Amèrica té un paper molt rellevant a nivell internacional i és lògic que es produeixin canvis globals cada vegada que dins d’aquesta nació hi ha un canvi de rumb radical. Però com afectarà això a Espanya exactament? De moment el que veiem són dubtes polítiques molt raonables.

Segueix llegint…

Categories: General Tags:

Jorge Moragas segueix al capdavant del gabinet de Rajoy

20/11/2016 Escriu un comentari

La presència catalana entre les files de Mariano Rajoy continua sent notable. En aquest cas s’ha anunciat que Jorge Moragas continuarà al capdavant del gabinet del president. En el lloc de director el català continuarà fent el bon paper que ha dut a terme des que va començar per primera vegada l’any 2011.

Que Moragas es mantingui en el lloc és una clara representació que el govern manté les bases sobre les que s’ha establert en els últims anys, així com una línia de treball continuista. També es confirma que Rajoy manté la gran confiança que ha tingut sempre en aquest polític, atès que han compartit moments clau. A més d’haver treballat des que Rajoy es va transformar en el president del país l’any 2011, més recentment Moragas ha ocupat el càrrec de director en les campanyes polítiques del PP.

Segueix llegint…

Categories: General Tags: