Home > General > Setmana de presentacions de les principals empreses tecnològiques

Setmana de presentacions de les principals empreses tecnològiques

26/10/2021

Iniciem una setmana que estarà clarament marcada per la presentació de resultats de grans tecnològiques com Facebook, Microsoft i Alphabet, que mostraran una mica de llum sobre el futur del sector.
En general, el mercat de renda variable continua cotitzant optimista. De fet, la referència mundial S&P-500 ja ha tocat màxims històrics per 55a vegada aquest any. Sembla que el repunt en la rendibilitat de la renda fixa no està sent un impedient per a la bona marxa de les accions.
En la sessió d’ahir va destacar l’alça de selectius com el FTSE MIB italià a Europa i el Russell-2000 de petites i mitjanes empreses als Estats Units, amb increments d’un punt percentual. En el costat de les pèrdues només ressaltava la depreciació del 0,31% del CAC-40 francès. La referència europea Euro Stoxx-50 tancava el dia pràcticament pla amb una reducció del 0,01%, a 4.188 punts.
En el calendari econòmic el més rellevant va ser la publicació de diferents indicadors de sentiment de l’economia alemanya, entre els quals l’Ifo de confiança empresarial, que es va situar en 97,7, empitjorant des de l’anterior lectura de 98,9 i decebent respecte al resultat esperat de 97,9. D’altra banda, les expectatives empresarials del mes en curs tampoc van presentar una bona lectura, situant-se en 95,4.

Categories: General Tags: