Home > General > Continuïtat al verd a la renda variable

Continuïtat al verd a la renda variable

21/10/2021

Els mercats asiàtics van finalitzar dimecres en tonalitat mixta. A xina es va publicar la taxa de préstec preferencial del PBoC, la qual es va mantenir en 3,85%.
Al Regne Unit l’IPC interanual es va situar lleugerament per sota de les expectatives, en el 3,1%, el que suposava un avanç mensual del 0,3%. L’indicador de preus IPP es va situar en el 0,4%, mentre que a Alemanya, que també el va publicar, el resultat va ser del 2,3% superant àmpliament el consens esperat del 1%.
Les borses europees van presentar alces moderades, sobretot concentrades als mercats de Portugal, Itàlia i Suïssa.  L’Euro Stoxx 50 va tancar en 4.172 punts amb una variació diària del 0,13%.
A la renda variable estatunidenca predominava l’optimisme, sobretot en el segment de petites i mitjanes empreses representat pel Russell 2000, que avançava un 1%. D’altra banda el Dow Jones i l’S&P 500 sumaven entorn un 0,4%.
El futurs del Brent i el WTI obtenien guanys després de la publicació dels inventaris de cru de l’AIE, que apuntava a una disminució inesperada dels mateixos.
Addicionalment, continuava la temporada de publicació de resultats del tercer trimestre amb empreses com Tesla, ASML, Verizon i Abbott Labs, totes elles superant el pronòstic de beneficis per acció. En el cas de ASML, l’acció va corregir 3,79% degut a que els ingressos no van complir amb les expectatives.
Per últim, el parell EURUSD cotitzava en 1,1650, suposant una apreciació de l’euro del 0,15%.

Categories: General Tags: