Home > General > Sessió de repunt de la renda variable

Sessió de repunt de la renda variable

30/09/2021

Els selectius asiàtics van finalitzar la sessió de cotització a la baixa contagiats per Wall Street, tot i que es van trobar excepcions, com l’índex de Hong Kong, que va avançar un 0,67% ajudat dels vents de cua proporcionats per l’increment del 14,98% d’Evergrande. La immobiliària va anunciar la venda d’una de les seves empreses a un conglomerat empresarial controlat pel govern xinès. Les borses europees recuperaven part de les pèrdues del dia anterior, amb increments de prop d’un punt percentual, mentre que als Estats Units el comportament també era moderadament positiu.
En relació amb les dades macroeconòmiques que van tenir lloc dimecres, a Espanya va destacar la lectura de l’IPC interanual, que es va situar en el 4%, superior al 3,5% esperat pels analistes. Als Estats Units va destacar l’evolució de les vendes habitatges pendents de tancament transaccional, que va sorprendre amb una alça del 8,1% quan només s’esperava un augment de l’1,4%.
Com a principals compareixences del dia van destacar la del president de la Fed i varis membres del FOMC. També la de Christine Lagarde i altres membres del BCE, com les declaracions de Bailey, del BoE.
El preus dels futurs dels barrils de petroli Brent i WTI cotitzaven lleugerament en verd, després que l’AIE publiqués que els inventaris setmanals van créixer inesperadament. Per últim, el parell eurodòlar queia un 0,57%, situant el tipus de canvi en 1,1615, posant en relleu la fortalesa del dòlar.

Categories: General Tags: