Home > General > Escasses referències ‘macro’ i baixa volatilitat a les borses

Escasses referències ‘macro’ i baixa volatilitat a les borses

27/05/2021

Els selectius asiàtics i europeus van tenir una jornada mixta. La referència europea, l’Euro Stoxx-50, va tancar amb una caiguda del 0,11%. D’altra banda, les borses nord-americanes i especialment els selectius representatius de les empreses amb biaix growth cotitzaven a l’alça, després que els comentaris de la Reserva Federal ajudessin a disminuir els temors dels inversors en relació amb l’augment de la inflació, així com també van afavorir caigudes en els rendiments dels bons del Tresor.
Pel que fa a la temporada de resultats del primer trimestre del 2021, les principals empreses que van rendir comptes van ser les tecnològiques Nvidia i Pinduoduo al mercat estatunidenc. D’altra banda, BBVA, Colonial i PharmaMar van ser el principals noms del mercat espanyol.
Com a notícia empresarial del dia destaquem que Amazon va anunciar l’adquisició de MGM Studios per 8.450 milions de dòlars, una compra estratègica que atorga al gegant del comerç electrònic accés a un dels catàlegs audiovisuals més grans de la indústria de l’entreteniment i reforçarà el seu servei Prime Video.
En relació amb les matèries primeres, l’or superava els nivells de 1.900 dòlars per unça, mentre que el petroli Brent i WTI augmentaven prop d’un 0,30% després d’una publicació d’inventaris de cru de l’AIE que apuntava una reducció dels mateixos superior al que el consens de mercat esperava.
El parell eurodòlar es depreciava un 0,38% després de varis dies a l’alça, situant-se en 1,2204.

Categories: General Tags: