Home > General > Punt àlgid de presentació de resultats al continent americà

Punt àlgid de presentació de resultats al continent americà

28/04/2021

Els índexs asiàtics van tancar mixtos, ja que les borses de la Xina i l’Índia ho van fer en verd, a diferència de la resta de selectius. A Europa les borses també presentaven cert pessimisme, amb la referència Euro Stoxx-50 tancant un 0,24% avall. Aquest sentiment també es va traslladar a Wall Street, on els selectius baixaven lleugerament, exceptuant el Russell-2000.
La temporada de resultats entrava en efervescència, per exemple a Europa va publicar el banc HSBC, el qual va reportar ingressos i beneficis per sobre de l’esperat. D’altra banda, Tesla va decebre pels dubtes envers la rendibilitat de la companyia i com a conseqüència la cotització es deixava més d’un 3%. Els inversors es mantenien a l’expectativa de conèixer a tancament de mercat els resultats de gegants tecnològics com ara Google i Microsoft, després de les publicacions de noms importants com Visa o General Electric.
En política monetària, el BoJ va decidir mantenir els tipus d’interès de l’economia nipona al -0,10% i va elevar el pronòstic de creixement al 4%. Addicionalment, destaquem la publicació de l’índex de confiança del consumidor de The Conference Board als Estats Units, el qual va presentar una increment superior al que s’estimava, situant-se en 121,7.
El parell eurodòlar cotitzava a nivells d’1,2080, cotitzant pràcticament pla, a l’expectativa de la decisió de tipus d’interès i la reunió de dos dies de la Reserva Federal, en què es podrien entreveure els futurs moviments del banc central.

Categories: General Tags: