Home > General > Els inversors, atents a les publicacions de resultats de les FANG

Els inversors, atents a les publicacions de resultats de les FANG

27/04/2021

Els selectius asiàtics tancaven en tonalitat mixta, en què els índexs xinesos destacaven en negatiu. En canvi, els mercats europeus més representatius tancaven majoritàriament en verd. Les borses dels Estats Units cotitzaven en positiu a causa de l’optimisme dels inversors en espera de les presentacions de resultats, en què la setmana començava amb l’al·licient de conèixer les dades de les famoses FANG, a més dels resultats de Tesla, que presentava les seves xifres després del tancament de mercat. En relació amb la macroeconomia, destacava la publicació a Alemanya de l’índex Ifo de confiança empresarial, en què la lectura de 96,8 era superior a la publicació anterior però menor a la previsió dels analistes. Pel que fa a les matèries primeres, l’or cotitzava prop dels 1.775 dòlars l’unça i el pal·ladi, una de les commodities de moda vinculada a la creació de bateries per a elements electrònics i vehicles, cotitzava a l’alça amb una variació de més del 2,40% i aconseguia el seu màxim històric en 2.943,42 dòlars l’unça. El petroli cotitzava en negatiu i el barril de Brent variava un -1,40%, de la mateixa manera que actuava el  barril WTI, que disminuïa també prop de l’1,50% a tancament de la sessió europea. Finalment, en l’encreuament eurodòlar la divisa única seguia apreciant-se en relació amb la moneda americana fins a nivells propers a 1,21.

Categories: General Tags: