Home > General > Obrim la temporada de resultats del primer trimestre amb la banca americana

Obrim la temporada de resultats del primer trimestre amb la banca americana

15/04/2021

Les reserves de petroli dels Estats Units van caure més del que s’esperava l’última setmana, va dir ahir l’Administració d’Informació d’Energia.
En la sessió d’ahir els grans bancs americans van donar el tret de sortida a la temporada de resultats del primer trimestre del 2021. Destaquen els resultats del colós JPMorgan Chase, que superava les estimacions dels analistes en disparar-se el seu benefici un 400% per l’alliberament de provisions per la crisi del coronavirus. Els seus  ingressos es van situar en 33.000 milions de dòlars, una xifra 2.600 milions de dòlars superior a les estimacions dels analistes. D’altra banda, es va produir la sortida a la borsa americana de Coinbase, la principal plataforma d’intercanvi de criptodivises. Als índexs del vell continent les cotitzacions van ser moderadament alcistes, l’Eurostoxx tancava un 0,23% amunt a 3.976 punts. Mentrestant, Wall Street també cotitzava en verd, a excepció del Nasdaq, que queia lleugerament.
En el mercat de matèries primeres el petroli presentava un augment destacable de prop del 5%, situant el preu del Brent en 66,72 dòlars per barril i el del WTI en 63,23 dòlars per barril. Aquest increment va ser degut al fet que les reserves de petroli dels Estats Units van caure més del que s’esperava en l’última setmana segons l’Administració d’Informació d’Energia. En canvi, l’or es deixava un 0,59%, cotitzant a nivells de 1.737 dòlars/ozt.
Per acabar, cal destacar que el dòlar va tocar mínims de quatre setmanes en el tipus de canvi respecte de l’euro, suposant un enfortiment de la moneda única del 0,30%.

Categories: General Tags: