Home > General > La lectura de la inflació americana impulsa Wall Street a l’alça

La lectura de la inflació americana impulsa Wall Street a l’alça

14/04/2021

Els responsables sanitaris dels Estats Units van pausar de forma immediata l’ús de la vacuna de dosi única contra la Covid-19 de Johnson & Johnson després que alguns pacients desenvolupessin símptomes adversos que podrien estar relacionats amb l’aplicació del vaccí.
La decisió arribava en un moment crucial en l’esforç de vacunació dels Estats Units, que ha anat guanyant velocitat en les darreres setmanes, alhora que un brot provocat per les variants de coronavirus s’estava apoderant de l’altra meitat de l’oest americà.
Els futurs borsaris nord-americans es van mantenir al costat dels bons, ja que els inversors avaluaren positivament la lectura més recent de la inflació de la major economia del món, que se situava en un 2,6%, deixant enrere les preocupacions d’una inflació disparada. El Nasdaq liderava els avenços i l’S&P-500 cotitzava pla.
Mentrestant, els inversors seguien de ben a prop el tret de sortida de les presentacions de resultats empresarials als Estats Units corresponents al primer trimestre de l’any. Pel que fa al vell continent, els selectius europeus aconse­guien capgirar-se a l’alça després d’un inici de sessió en terreny negatiu.
Pel que fa a l’evolució de les matèries primeres, l’or cotitzava amb avenços de mig punt percentual tot situant-se a nivells de 1.740. El barril de Brent guanyava terreny i se situava per sobre dels 63 dòlars, mentre que el seu homòleg americà, el WTI, augmentava tot superant els 60 dòlars.

Categories: General Tags: