Home > General > Venda de bons, accions, or i dòlars

Venda de bons, accions, or i dòlars

26/02/2021

L’euro guanyava terreny al dòlar en la jornada d’ahir, incrementant-se un 0,50% i arribant a nivells de principi d’any. L’or es deixava un 1,19% degut a la tracció recent dels rendiments dels bons del Tresor americans, que marcaven nous màxims per sobre de l’1,40%. El petroli cotitzava amb augments moderats, sent el WTI el que presentava millor comportament, un 0,70% amunt. Les accions mantenien un to pessimista, l’Eurostoxx-50 es va deixar un 0,54%, mentre que el DAX alemany un 0,68%. El selectiu espanyol es va desmarcar amb un increment del 0,61%, com borsa de Portugal, que va augmentar un 1,27%. Als Estats Units el Nasdaq corregia un 1,57% i el Rusell 2000 un 1,44%, mentre que l’S&P-500 i el Dow Jones patien reduccions més moderades. Quant a noms destacats, remarquem que Tesla queia prop del 4% a tancament europeu després d’aturar la producció de forma indefinida en una fàbrica de Califòrnia per motius que encara no s’han fet públics. Les principals publicacions macroeconòmiques es van produir als Estats Units, on vam conèixer que el PIB del quart trimestre del 2020 va créixer un 4,1%, una dècima menys que l’esperat, i les noves peticions de subsidi d’atur es van situar en 730K, també millor que les 838K estimades pel consens i suposant una millora respecte l’anterior lectura de 841K, però mantenint-se en nivells molt elevats respecte a la situació anterior a la pandèmia.

Categories: General Tags: