Home > General > La pitjor foto del PIB del Regne Unit

La pitjor foto del PIB del Regne Unit

13/02/2021

Als Estats Units vam conèixer que els demòcrates inclouran en les negociacions del paquet d’estímul econòmic una proposta de salari mínim de 15 dòlars per hora a assolir al 2025, que suposa un increment des dels 7,25 dòlars per hora actuals i que afectaria els sous de més del 10% de la força laboral americana. El ruble es depreciava respecte a l’euro pel deteriorament de les relacions entre Europa i Rússia, amenaçant el primer amb la imposició de sancions a causa del tracte que el govern de Putin està donant a la població que protesta en favor de l’opositor Navalni. Mentrestant, l’Agència Europea del Medicament es disposava a revisar la vacuna de l’empresa CureVac, per tal d’intentar aprovisionar el vell continent del màxim de dosis possible. El Regne Unit va publicar l’evolució del PIB de l’últim trimestre del 2020, el qual va apuntar un creixement de l’1%. Respecte a la dada interanual, el país va presentar una davallada del 7,8%, la major contracció en 300 anys. A l’Àsia els principals índexs no van cotitzar degut a la festivitat de cap d’any. La resta de borses mundials no presentaven grans moviments i cotitzaven amb signe mixt. Per acabar, destaquem que L’Oréal va presentar una alça rellevant en el preu de cotització degut a una publicació de resultats millor a l’esperada. L’empresa, tot i haver tancat botigues per la pandèmia, ha pogut salvar els comptes amb l’espectacular increment de les vendes a la Xina i a la via online.

Categories: General Tags: