Home > General > Wall Street segueix sorprenent a l’alça

Wall Street segueix sorprenent a l’alça

05/02/2021

Quan semblava que les presentacions de resultats de l’últim trimestre no estarien a l’altura de les expectatives del mercat després dels nous confinaments i noves restriccions que cada dia han anat entorpint el desenvolupament normal de l’economia, l’economia americana ho ha tornat a fer. Ahir, amb lleugerament més del 50% de les presentacions de resultats fetes, l’índex de sorpresa per beneficis se situava en un 18% positiu per a tots els sectors a excepció del vinculat al gas i petroli, que han estat àmpliament per sota del que s’esperava el consens de mercat. Amb relació a les vendes, els únics dos sectors que se situen en terreny negatiu són el de les utilities i repetint, gas i petroli. El percentatge de sorpresa de les vendes és d’un 3,74% positiu. Seguint en terreny americà, l’última lectura de l’atur setmanal ha resultat ser molt millor del que s’esperava esdevenint un clar catalitzador alcista. Mentrestant, Joe Biden segueix intentant agilitzar l’aprovació del pla d’ajuda.
A l’altra banda de l’Atlàntic, els selectius europeus van consolidar una nova jornada d’alces generalitzades a excepció del PSI20 portuguès i del FTSE-100, que tancava pràcticament pla. Al capdavant de avenços se situava l’IBEX-35, seguit pel DAX alemany i l’EuroStoxx. Malgrat això, el malestar pel que fa als diferents ritmes de vacunacions i l’entorpiment polític en la gestió de la distribució de les vacunes sembla ser un maldecap que durarà dies i que farà estar ben alerta els inversors europeus.

Categories: General Tags: