Home > General > Alça en les previsions de creixement mundial per al 2021

Alça en les previsions de creixement mundial per al 2021

27/01/2021

Bones publicacions de resultats empresarials ahir a Wall Street, les xifres de General Electric i Johnson & Johnson, en preobertura donaven una alegria als seus accionistes, presentant un increment ambdues del 3% a les 18.05 CET.
Johnson & Johnson va augmentar les estimacions de beneficis per a l’any 2021 i va afirmar que estava a punt de presentar els resultats de la vacuna d’un sola dosi que estan desenvolupant. Una notícia esperançadora enmig d’un panorama de tensió entre la Unió Europea i la resta de farmacèutiques amb vacuna aprovada contra la Covid-19.
El fabricant de mascaretes 3M Co també va presentar uns guanys trimestrals superiors a les estimacions, impulsats per l’augment de la demanda de productes d’atenció mèdica.
L’S&P tocava un nou màxim rècord a l’obertura però es desinflava a tancament europeu, cotitzant un 0,11% avall a l’espera dels resultats en horari fora de mercat de grans referències de Silicon Valley com AMD i Microsoft.
D’altra banda, Europa ignorava la inestabilitat política italiana que deixa la dimissió de Giuseppe Conte i cotitzava un 0,65% amunt, amb l’índex italià destacant positivament amb un 1,23%.
L’FMI va revisar a l’alça les seves perspectives de creixement de l’economia global en 3 dècimes, repuntant fins al 5,5%. L’eurozona queda en un 4,2% de creixement, mentre que els Estats Units i la Xina, en un 5,1% i un 8,1% respectivament. L’índex de confiança del consumidor d’Estats Units Conference Board va pujar fins a 89,3 des de la lectura anterior de 87,1.

Categories: General Tags: