Home > General > Poca direccionalitat als mercats

Poca direccionalitat als mercats

14/01/2021

No es va registrar cap tendència clara als mercats durant la sessió de dimarts tenint un comportament força planer. A vegades pot arribar a semblar incongruent vistos els moviments polítics que estem veient. Cert que la mirada dels inversor segueix posada en el procés de vacunació i en l’arribada d’estímuls suplementaris per part dels principals governs. El president Trump acabarà marxant fent història, sent el primer president a passar per dos impeachments. La probabilitat d’una condem­na augmenta a causa que cada cop més senadors republicans estan obrint-se a la possibilitat de votar l’opció de culpable. L’IPC dels Estats Units es va incrementar un 0,4% el mes passat, tal com esperava el consens (la dada de novembre va ser del 0,2%). L’IPC subjacent va ser del 0,1%. El president rus, Vladímir Putin, va donar instruccions a les autoritats del país per començar la vacunació massiva a la població russa. El país és el quart en nombre de casos de Covid i es calcula que 1,5 milions de persones han estat ja inoculades amb la vacuna Sputnik V. Els inventaris de petroli de l’AIE van caure més de l’esperat, essent una dada positiva per a la demanda del la matèria primera. En canvi, una possible estimació de menor demanda vista la lentitud en els processos de vacunació i els enduriments de les restriccions per combatre l’evolució de casos de Covid portava que el petroli cotitzi en números vermells. Destacar que l’or seguia estable avançant un 0,60% i l’eurodòlar es creuava en 1,2154.

Categories: General Tags: