Home > General > Wall Street planta cara a la segona onada

Wall Street planta cara a la segona onada

30/10/2020

Després de tres sessions d’extrema volatilitat i de pèssimes notícies sobre el repunt de casos mundial del virus i dels efectes col·laterals, els selectius de Wall Street van aconseguir deixar enrere les pèrdues amb una consistent obertura que a mesura que avança la jornada se situava per sobre del punt percentual a l’S&P-500 i el Nasdaq Composite. Un dels principals catalitzadors va ser la bona lectura del PIB del tercer trimestre als Estats Units, acompanyat de bones presentacions de resultats en valors pesants als índexs. Tot no van ser bones notícies, com per exemple la carta publicada per Nancy Pelosi amb relació a la multitud de discordances entre Republicans i Demòcrates que no va aconseguir frenar les pujades, que es van mantenir fins a tancament de sessió europea. Mentrestant, al Vell Continent, la majoria de selectius més representatius també eren capaços de tornar al terreny positiu, tot i que finalitzaven mixtos, en què un dels punts forts del dia era la compareixença pública de Christine Lagarde, presidenta del BCE, que reiterava que les ajudes econòmiques europees s’aplicarien abans d’acabar  l’any. Pel que fa als tipus d’interès, tal com s’esperava, no es van aplicar canvis. Pel que fa a les commodities, destaca la forta davallada del preu del petroli, on a hores d’ara el barril Brent cotitza a 38 dòlars, mentre que el seu homòleg americà, el WTI, ho fa per sota dels 36 com a efecte negatiu dels futurs confinaments que auguren una clara davallada de la demanda de l’or negre.

Categories: General Tags: