Home > General > L’IBEX-35, positiu a contracorrent del mercat

L’IBEX-35, positiu a contracorrent del mercat

20/10/2020

Sembla rar que el mercat espanyol cotitzés en números lleugerament verds i en canvi la resta de mercats europeus a tancament i els Estats Units a mitja sessió tinguessin marcadors vermells. Les notícies de l’evolució dels contagis (150.000 contagis en el continent) i les restriccions que dia a dia veiem que els governs imposen juguen a favor de la volatilitat i en contra dels inversors, que segueixen el mercat de forma prudent. Els volums de negociació que s’estan notant als mercats europeus estan sent baixos. Tot i aquest context, les notícies de la jornada que anaven apareixent van tenir certa tonalitat positiva: (i) rumors de mercats que diuen que el gegant farmacèutic Pfizer podria anunciar a final de setmana que tindria llesta un vacuna per a la Covid a final del 2020. (ii) Es podria aprovar ben aviat un nou paquet d’estímuls als Estats Units (recordem que aquest afer ja fa diversos mesos que no vol avançar). La prudència dels inversors també ve motivada per la proximitat de les eleccions americanes i pel fet que just estem en plena campanya de publicació de resultats de les empreses del tercer trimestre de l’any. L’encreuament eurodòlar se situava a nivells d’1,1780. L’or cotitzava de forma estable sumant un 0,35% situant-se prop de 1.913 dòlars l’unça Troy.

Categories: General Tags: