Home > General > Mercats amb tendència baixista

Mercats amb tendència baixista

18/09/2020

Dimecres al vespre va finalitzar la reunió de dos dies de l’FED. Sense canvis en el preu del diner i anunciant que els tipus podrien romandre baixos almenys fins a finals del 2023. El resultat de la reunió no va acabar de convèncer els inversors, que, de ben segur, esperaven algun anunci de mesures extra. Això portava els principals mercats europeus a cotitzar en negatiu durant la sessió. El selectiu espanyol Ibex-35 tancava cedint un 0,35% i salvant els 7.000 punts. Els màxims protagonistes van ser CaixaBank i Bankia. Ahir es reunien els seus respectius consells per aprovar la fusió entre les dues entitats. L’Eurostoxx 50 va tancar perdent un 0,67%. El sector financer amb Axa, Santander, ING, BNP o Munich Re liderava el costat negatiu. Del costat americà, a tancament europeu, l’S&P 500 cedia més d’un 1,7% i el Nasdaq cedia més d’un 2%. Unes xifres d’aturada pitjor de les esperades sumades a un missatge de l’FED, que no va acabar de convèncer, que vam ser en part les causes de les baixades. L’encreuament de l’eurodòlar seguia a nivells d’1,18 i actius com l’or i la plata no van actuar com a valor refugi cedint prop d’un 1 i 1,5% respectivament. En canvi, el preu de petroli, tant pel que fa a la referència West Texas o Brent, va mostrar una sessió amb avenços.

Categories: General Tags: