Home > General > Jackson Hole

Jackson Hole

27/08/2020

Totes les mirades estaran posades a la reunió anual de Jackson Hole, on es reuneixen els representants dels Bancs Centrals més representatius del món. A més a més de la referència que aporta aquest esdeveniment anualment, aquest any encara té més seguidors degut a la situació actual de la crisi sanitària i als possibles efectes col·laterals sobre les economies mundials. La persona a seguir, sens dubte, serà Jerome Powell, president de la Reserva Federal Americana, el qual valorarà la situació actual de l’economia americana a més a més de tractar possibles futurs plans d’ajuda, com estimular la inflació o possibles canvis en els tipus d’interès. Caldrà també interpretar el to en el qual fa el seu discurs, ja que les últimes intervencions han estat molt cautes i conservadores pel que fa a l’eufòria als mercats borsaris americans. Mentrestant, a l’espera que comenci un dels esdeveniments més importants de l’any, els selectius del Vell Continent han aconseguit sumar una nova sessió generalitzada amb avenços, on l’índex que més s’apreciava era el DAX alemany que ho feia lleugerament per sota del punt percentual, seguit de ben a prop pel CAC40, que ho feia al voltant del 0,80%. A l’altra banda de l’Atlàntic continuava el bon momentum en l’obertura, i destacava l’apreciació del Nasdaq Composite de l’1,20% a tancament de sessió europea, mentre que el Dow Jones cotitzava totalment pla.

Categories: General Tags: