Home > General > La Comissió Europea reitera la utopia de la recuperació en ‘V’

La Comissió Europea reitera la utopia de la recuperació en ‘V’

08/07/2020

Els selectius europeus obrien la segona sessió de la setmana amb correccions després d’un inici fulgurant de la setmana impulsats per les bones noves procedents del continent asiàtic. Malgrat això, ahir, amb l’increment de casos de virus i els dubtes que estan tornant a aparèixer sobre possibles nous confinaments en diverses economies, va servir per veure consolidacions de beneficis. A més a més, la nova compareixença dels representants de la Comissió Europea refermant-se en la idea que no serà possible veure una recuperació en forma de V en l’economia del Vell Continent va calmar els ànims inversors en actius més arriscats. Van afegir que Europa caurà en recessió aquest any i que les previsions de recuperació de cara al 2021 s’han vist reduïdes, en què els països que més patiran seran Espanya, Itàlia i França. Caldrà seguir de ben a prop les negociacions entre els diversos països per tal d’arribar a un acord per al pla de reconstrucció econòmica europea, que podria ser dels pocs estímuls que podrien canviar dràsticament cap a millor aquestes dèbils previsions. A tancament de sessió europea, cap dels selectius més representatius de l’oest dels Urals sobrepassava el -2% en les caigudes. A l’altra banda de l’Atlàntic, els selectius de Wall Street obrien mixtos, en què destacava positivament el rendiment del selectiu tecnològic Nasdaq Composite, que continuava en el seu esforç per tornar a la fita de màxims històrics.

Categories: General Tags: