Home > General > Sense referències de Wall Street

Sense referències de Wall Street

04/07/2020

Les bones dades del mercat laboral dels Estats Units, publicades al tancament de la sessió de dimecres quan al Vell Continent ja pràcticament anàvem a dormir, va fer que dijous els mercats europeus tinguessin una obertura esplèndida, amb pujades que tancarien la sessió amb guanys del 3,75% per part del selectiu espanyol. Les notícies positives sobre els avenços en la vacuna de la Covid-19 no feien més que animar els ànims dels parquets mundials. No obstant això, tanquem la primera setmana estiuenca d’aquest estrany 2020 amb correccions, les quals poden portar l’IBEX-35 a perdre el nivell dels 7.400 punts. Un dels sectors encarregats de tenyir de vermell el parquet espanyol ha estat la banca, fet que s’interpreta com una recollida de beneficis per part dels inversors. Aquest tancament de setmana ve marcat per la falta de referències per part de Wall Street, amb els mercats tancats per l’avançament del festiu del Dia de la independència, que aquest any cau en dissabte 4 de juliol. Atents la setmana vinent, com de costum en aquests últims temps, als rebrots que vagin sorgint arreu del món, amb el focus preocupant dels Estats Units, on l’augment dels casos de contagi és preocupant. La cautela per les tensions entre la Xina i els Estats Units per la llei de seguretat de Hong Kong també mantindrà els mercats amb atenció. D’altra banda, les dades macroeconòmiques estan sent un bàlsam per als mercats, ja que les seves publicacions se situen per sobre de les expectatives del mercat. Que tingueu tots un bon cap de setmana d’estiu i llibertat!

Categories: General Tags: