Home > General > Les notícies de rebrots no ajuden els mercats

Les notícies de rebrots no ajuden els mercats

27/06/2020

La jornada d’ahir s’anava debatent entre el terreny positiu i el negatiu. Positivament aquesta setmana han pesat els indicadors de confiança, que han mostrat uns resultats més bons dels previstos. Els rebrots en diferents zones geogràfiques de la Covid-19 han sigut els principals detractors. Alguns estats americans han aturat els processos de reobertura. L’IBEX-35 és un dels índexs que van anar de més a menys durant la jornada. Com és habitual en una jornada de correccions, els sector més cíclics (entre els quals el financer) se situaven entre els més castigats i els sectors més defensius, com Almirall, Naturgy, Endesa o Red Eléctrica, eren els que millor van resistir. Les companyies aèries a Europa també estaven a l’una de les notícies: (i) llum verd a un pla de rescat per a Lufthansa i (ii) rumors que Holanda estaria planejant fer el mateix amb KLM. Altres actius com el petroli també giraven direcció i cedien terreny. Cal destacar que tot i ser un dia més favorable per als actius considerats refugi (bons governamentals), l’or també cotitzava a la baixa resistint-se a assolir els nivells de 1.800. El dòlar americà pujava respecte a l’euro, situant el seu encreuament prop d’1,12. Us desitgem un molt bon cap de setmana

Categories: General Tags: