Home > General > L’IBEX-35, a les portes dels 7.000 punts

L’IBEX-35, a les portes dels 7.000 punts

27/05/2020

El selectiu espanyol de referència va cotitzar una nova sessió consecutiva a l’alça amb la bona inèrcia que estan vivint els selectius europeus des del principi de setmana, amb les bones notícies sobre la reobertura del turisme i la baixada de les temors d’un nou rebrot després de diverses setmanes amb bones dades que refermen la millora de la crisi sanitària. Els valors més vinculats del turisme a més a més del sector bancari, un dels més pesants al selectiu, van sumar noves pujades. La resta de selectius europeus comencen a recuperar diferencial als americans, que són els que més havien recuperat des de final de març enmig de notícies més tranquil·litzadores per part de l’Organització Mundial de la Salut, un organisme que sense estar vinculat directament a l’economia ha aportat molta volatilitat després de cada compareixença que feia. Per la part americana, els selectius de Wall Street obrien a l’alça després de la festivitat del Memorial Day, i l’S&P-500 intentava l’atac als 3.000 punts, la seva resistència en els últims mesos. Pel que fa a les matèries primeres, destaca la recuperació del preu del petroli, on el barril de Brent ja cotitza per sobre dels 36 dòlars mentre que el West Texas Intermediate superava els 34. Respecte a les divises, el tipus de canvi eurodòlar va mostrar una clara apreciació de la moneda única, que rondava l’1,10 durant la sessió d’ahir.

Categories: General Tags: