Home > General > Sense sorpreses a poc menys d’un mes per Nadal

Sense sorpreses a poc menys d’un mes per Nadal

28/11/2019

Jornada sense gaires moviments pel que fa a geopolítica. La Xina i els Estats Units mantenien les seves respectives postures quant a l’acord comercial, on els inversors esperen que hi hagi entesa les pròximes setmanes i finalment es formalitzi la primera fase de l’acord comercial. A Espanya, la inestabilitat política que sofreix el país no suposava cap obstacle perquè l’IBEX-35 continués cotitzant de verd en la que era la quarta jornada consecutiva guanyant valor. A la resta d’Europa, els principals índexs cotitzaven mixtos, on el CAC-40 francès i el FTSE MIB italià queien un 0,05% i un 0,26%, respectivament. Als Estats Units, ahir coneixíem el PIB trimestral del país americà (2,1%), lleugerament inferior de l’esperat pels inversors, que situaven el PIB del tercer trimestre al 2,2%. Els índexs americans obrien mixtos i a tancament de sessió europea el selectiu per excel·lència amb més biaix tecnològic, el Nasdaq, pujava un 0,47%, i l’S&P-500 pujava un 0,22%. Pel que fa al petroli, ahir coneixíem els inventaris de cru dels Estats Units, que eren superiors als esperats, fent que els preus del petroli caiguessin. El barril de Brent perdia els 63 dòlars i el WTI perdia els nivells de 78 dòlars. El tipus de canvi eurodòlar retrocedia fins a nivells d’1,099.

Categories: General Tags: