Home > General > La reunió de la FED marca la jornada

La reunió de la FED marca la jornada

01/08/2019

El mercat descompta que la decisió per part Jerome Powell, al capdavant de la Reserva Federal dels Estats Units, esdevindrà en una baixada de 25 punts bàsics de tipus d’interès. En plena temporada de resultats corporatius, l’última tecnològica important, Apple, va presentar les seves xifres al tancament del mercat de dimarts. El seu benefici net va caure un 8,45% respecte al mateix període de l’any passat, mentre que la seva facturació va disminuir en menor mesura. Però la gran sorpresa és que ha crescut en serveis, això va fer que l’acció tingués una tendència alcista a l’obertura de la sessió. Pel que fa al mercat europeu, també es va mantenir en un to mixt. L’Ibex-35, per la seva banda, porta guanyat des de principis d’any aproximadament un 5%, tres vegades menys que el seu homòleg alemany, que porta acumulat un 15% i escaig, i els altres índexs més representatius d’Europa també acumulen més del 10%. La presentació dels resultats corporatius al mercat espanyol per part de l’empresa productora de cel·lulosa Ence i l’empresa de revestiments artificials Viscofan fan caure la seva cotització per acció, degut que el benefici d’aquestes ha caigut un 50% i un 30,5% respecte al mateix període de l’any passat i han defraudat el mercat. Pel que fa al mercat de matèries primeres, podem destacar la pujada del preu de petroli per quarta jornada consecutiva mentre que l’or es manté estable.

Categories: General Tags: