Home > General > Mercats mixtes a l’espera del BCE

Mercats mixtes a l’espera del BCE

25/07/2019

Les borses asiàtiques han tancat de color verd amb una pujada inferior a l’1%. Boeing i Caterpillar llastren a Wall Street,la qual ha obert amb baixades en el Dow Jones, mentre que el S&P 500 i Nasdaq han obert plans. A l´espera de la evolució de les empreses tecnològiques com Facebook, Amazon y Alphabet, després que ahir el Departament de Justícia Nord Americà anunciés una àmplia revisió antimonopoli a les grans companyies tecnològiques. A més a més, estem a l’espera de la presentació dels resultats trimestrals dels dos gegants com son Facebook i Tesla. Malgrat les noticies conegudes aquest dimecres, al voltant d’una quarta part de les empreses del S&P500 han reportat beneficis durant el segon trimestre de l´any. Respecte aquestes empreses, el 78% han obtingut un benefici millor del que s’esperava pel consens d´analistes. Pel que fa al mercat europeu, aquest s´ha mantingut pràcticament pla. Mentrestant, el mercat espanyol tanca amb un lleuger guany del 0,522% a l’espera de la segona votació de la investidura del President en funcions Pedro Sánchez. El PNV ha demanat al candidat una fusió entre BBVA- Bankia amb José Ignacio Goirigolzarri al capdavant per donar el seu vot a favor a la investidura. La presa de poder per part de Boris Johnson com a Primer Ministre del Regne Unit, sense la presencia de la reina d’Anglaterra, ha passat desapercebuda pel mercat britànic. A l’espera dels possibles canvis que anunciarà demà el Banc Central Europeu a la facilitat de dipòsits, la rendibilitat del deute europeu de referència s´apropa al mínim del -0,40%. Pel que fa el mercat de les divises, el dòlar continua guanyant terreny a la moneda única, cotitzant entre el rang 1,1142 i 1,1152.

Categories: General Tags: