Home > General > En espera de la cimera del G-20

En espera de la cimera del G-20

28/06/2019

Arriba el dia en què multitud de països es reuniran a Osaka per dur a terme la cimera del G-20, on s’espera que es reprenguin les negociacions comercials entre els  Estats Units i la Xina, per tal d’enterrar d’una vegada la destral de guerra i així impulsar l’economia mundial, llastrada en gran part per les constants amenaces d’imposició d’aranzels. Des de l’altra banda de l’Atlàntic arriben novetats pel que fa al PIB trimestral dels Estats Units, que creix a un ritme d’un 3,1%, segons dades del departament de Comerç americà. Com a contrast, la informació que va fer pública el Fons Monetari Internacional respecte a les previsions de creixement anual per als americans se situava en un 2,6%, per sobre de l’últim càlcul, del 2,3%.
Mentrestant, al Vell Continent els selectius europeus van finalitzar una jornada amb tonalitat mixta, amb escassos moviments tant a la baixa com a l’alça, mantenint-se expectants a les novetats sobre la cimera del G-20 i de la propera bateria de presentacions de resultats de les empreses europees. Els mercats de Wall Street iniciaven la sessió lleugerament a l’alça, mentre que els selectius més representatius asiàtics aconseguien tancar amb meridians avenços positius.

Categories: General Tags: