Home > General > Steven Mnunchin anima el mercat

Steven Mnunchin anima el mercat

27/06/2019

El secretari del Tresor americà, Steven Mnunchin, un nom que ha començat a sonar amb força degut a la seva participació directa amb les negociacions comercials entre els Estats Units i la Xina, ha infiltrat novetats positives als mercats de renda variable global. Segons les declaracions de Mnunchin, l’acord entre les dues potències mundials està al 90% d’estar llest, mostrant-se bastant optimista respecte a les futures reunions que es duran a terme a final d’aquesta setmana a la cimera del G-20 a Osaka. Aquestes declaracions han ajudat a impulsar els selectius del Vell Continent, quan la majoria d’ells mostraven pèrdues diàries. Pel que fa a l’IBEX-35, les companyies que més es beneficiaven d’aquestes declaracions eren les siderúrgiques ArcelorMittal i Acerinox, estretament lligades a les amenaces aranzelàries de Trump. El sector bancari també va aportar positivament al selectiu europeu, aconseguint tancar en verd tots els seus components de banca. Tot i l’impuls que es va aplicar als selectius europeus, al finalitzar la sessió l’únic que va aconseguir tancar en positiu va ser el DAX alemany amb lleugeres apreciacions. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street obrien en positiu impulsats per les paraules del seu secretari del Tresor, en què el Nasdaq s’erigia com a selectiu que més s’apreciava degut a les positives publicacions de resultats de les tecnològiques Cisco, Intel i Micron.

Categories: General Tags: