Home > General > Els mercats entren en zona estival

Els mercats entren en zona estival

22/06/2019

Amb l’arribada de l’estiu, els mercats acostumen a veure sessions consecutives amb escàs volum i poca volatilitat. La història sembla que pot canviar de cara a aquest any amb la diversitat de fronts oberts que hi ha sobre la taula. El fet que més volatilitat pot aportar a curt termini al mercat de renda variable global pot ser la reunió durant el G-20 a final de juny dels dos portaveus de les dues potències mundials. I es què la reunió que duran a terme Donald Trump i Xi Jinping pot servir per reprendre les famoses negociacions comercials que estan en boca de tot­hom. Qualsevol notícia positiva podria impulsar amb força el mercat, que ha estat castigat amb força els últims mesos després d’un inici d’any molt positiu. Mentrestant, l’última sessió de la setmana es va viure amb un sentiment mixt, en què la famosa quàdruple hora bruixa, que es du a terme el tercer divendres del mes, coincidint amb el tancament de trimestre on vencen opcions i futurs sobre els índexs i accions a Europa i Estats Units, va fer romandre els inversors dubitatius. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street iniciaven la sessió mixtos i no tardaven a situar-se en tonalitat negativa enmig de l’encreuament d’acusacions entre els EUA i l’Iran per l’abatiment d’un suposat dron espia americà.

Categories: General Tags: