Home > General > La Fed parla, els mercats escolten

La Fed parla, els mercats escolten

20/06/2019

Després de l’eufòria viscuda als mercats en la sessió de dimarts propiciada per les paraules del president actual del BCE, en deixar entreveure les mesures que podrien dur a terme per incentivar una millora per a l’economia europea, a més de la piulada que va realitzar el president dels Estats Units, citant que confirmava la seva futura reunió amb el seu homòleg xinès durant la cimera del G-20 a final d’aquest mes, els selectius europeus van romandre dubitatius en espera d’escoltar les paraules de Jerome Powell, president de la Fed, respecte a les possibles rebaixes de tipus d’interès americans que gran part del mercat ja descompta. Els mercats de Wall Street van iniciar la sessió amb dubtes, amb l’ull posat a la compareixença de la Fed, també, en un moment bastant important per als selectius americans, ja que els nivells màxims històrics estan bastant propers i depèn de com digereixin el discurs els inversors es podrien veure atacs a màxims. El tipus de canvi eurodòlar es torna a situar a 1,12 després d’haver perdut els nivells ahir en apreciar-se el dòlar i situar-se a nivells d’1,11. Alhora, les emissions de renda fixa espanyola a deu anys van tocar mínims històrics i es van situar en nivells de 0,39 de rendiment, mentre que l’actiu de referència conegut com sense risc, el Bund alemany a 10 anys, es va situar a          -0,28.

Categories: General Tags: