Home > General > Els mercats europeus prenen aire

Els mercats europeus prenen aire

31/05/2019

Els selectius més representatius europeus van tallar les caigudes viscudes en els últims dies i van aconseguir tancar la sessió la gran majoria en positiu. El selectius que més es va apreciar durant la jornada va ser l’IBEX-35, amb apreciacions del 0,85%, per situar-se per sobre dels 9.150 punts, impulsat majoritàriament pel sector de la tecnologia de la informació i el sector financer, seguit de ben a prop del sector dels serveis de comunicació. L’EuroStoxx-50 va recuperar els nivells de 3.300 punts, tot finalitzant la sessió amb revaloracions del 0,62%. Mentrestant, el selectiu italià FTSE-MIB va trencar la bona tònica que es vivia a Europa amb una lleugera caiguda del -0,26%, en ple estira-i-arronsa amb la Comissió Europea per incomplir els objectius del dèficit. Pel que fa a l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street iniciaven la jornada amb lleugeres apreciacions, mentre el mercat va descomptant les noves notícies sobre la crisi de les terres rares, que s’utilitzen en gran manera per a la construcció del hardware de dispositius tecnològics i amb la novetat de la soja, que suposadament no rebrà més demanda per part asiàtica per tal de tensar més les negociacions amb els Estats Units. Pel que fa al tipus de canvi eurodòlar, se situa a nivells d’1,1135, en què la moneda nord-americana mostra fortalesa respecte de l’euro.

Categories: General Tags: