Home > General > Jornada de consolidació a Europa

Jornada de consolidació a Europa

29/05/2019

Els selectius del Vell Continent van cotitzar amb lleugeres devaluacions respecte a la jornada anterior, principalment influenciats per les preocupacions que arriben des del país transalpí degut a l’increment del deute sobre el PIB que tenien acordat amb la Unió Europea. La tonalitat vermella va predominar durant tota la jornada en els selectius europeus i va acabar amb lleugeres retalla­des respecte al dia anterior. Mentrestant, a l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street reprenien l’activitat després del dia festiu degut al Memorial Day i iniciaven la jornada amb lleugeres pujades. Com a esdeveniment destacat, ahir va començar la distribució dels bitllets de 100 i 200 euros amb el nou format, que inclourà, entre d’altres coses, mi­llores per a la seguretat dificultant la seva falsificació. A més a més, com a curiositat, les dimensions d’a­quests nous formats seran les mateixes que les del bitllet de 50 euros per tal de facilitar-ne la manipulació i la durabilitat. Els inversors es mantenen expectants a novetats sobre les múltiples vies que està obrint Donald Trump respecte a les economies que tenen superàvit sobre l’e­conomia americana.

Categories: General Tags: