Home > General > Els inversors digereixen les eleccions al Parlament Europeu

Els inversors digereixen les eleccions al Parlament Europeu

28/05/2019

L’últim dilluns de maig, encara digerint la bateria de resultats electorals arreu d’Europa amb multitud d’eleccions, es va iniciar amb tonalitat positiva als selectius de renda variable del Vell Continent a falta de digerir tots els possibles pactes electorals. La temàtica del Brexit segueix ocupant portades al Regne Unit, en espera de saber qui serà la persona visible per tirar endavant el tan anhelat acord de sortir de la Unió Europea. Mentrestant, els selectius britànics no van cotitzar a causa de ser festiu i els selectius de Wall Street tampoc ho van fer per la festivitat del Memorial Day. El president dels Estats Units ha reprès les seves aparicions públiques i ha afirmat que estan progressant positivament les negociacions entre el Japó i els EUA per tancar un nou acord comercial. Les paraules respecte de l’altra potència mundial asiàtica, la Xina, no han estat tan positives i no s’augura cap avenç a curt termini que pugui detonar un acord comercial que pugui acabar d’impulsar els mercats de renda variable global.

Categories: General Tags: