Home > General > Theresa May deixarà de ser la primera ministra britànica

Theresa May deixarà de ser la primera ministra britànica

25/05/2019

L’actual primera ministra britànica, Theresa May, ha anunciat en una compareixença pública la seva dimissió, per tal d’intentar desencallar la qüestió britànica del Brexit. El gest de May provoca moltes preocupacions entre els inversors, ja que les possibilitat d’una sortida de la Unió Europea per part del Regne Unit sense acord, conegut com a hard Brexit, guanya protagonisme en espera de saber qui serà el successor de May. Mentrestant, els mercats de renda variable europea es veien impulsats per les paraules de Donald Trump, augurant una ràpida resolució de les tensions comercials entre la Xina i els Estats Units, vist com s’estaven complicant dia rere dia les negociacions. A l’altra banda de l’Atlàntic, els selectius americans iniciaven l’última jornada de la setmana amb certa tranquil·litat i veien com les revaloracions s’apoderaven dels selectius. Recordem que dilluns els mercats de Wall Street romandran tancats degut a la festivitat del Memorial Day, en honor als soldats americans morts en combat.

Categories: General Tags: