Home > General > Trump vol ser el protagonista

Trump vol ser el protagonista

18/05/2019

El batibull de notícies que arribava des dels Estats Units ha influït amb gran força en el mercat de renda variable global. En primer lloc, l’Administració de Donald Trump ha fet públic i ha confirmat l’endarreriment en ferm dels aranzels sobre productes del sector de l’automoció procedents d’Europa i de Japó. Tot i les bones notícies confirmades a curt termini, els mercats europeus finalitzaven la setmana amb lleugeres pèrdues, i el cert es que els comentaris rebuts pels portaveus xinesos només van augmentar la volatilitat als mercats i van contribuir a avivar les pors dels inversos en renda variable global. Els portaveus xinesos filtraven que no estan satisfets amb les actituds de Donald Trump pel que fa a les negociacions comercials, i que no estan disposats a seguir endavant amb les reunions si no canvien les constants amenaces d’increment d’aranzels sobre els productes xinesos. Mentrestant, Trump rebaixava les tensions amb els seus veïns, tant Mèxic com el Canadà, afirmant que possiblement retiraria els aranzels aplicats fa un any sobre l’alumini i l’acer procedent d’aquests països.

Categories: General Tags: