Home > General > La volatilitat ha tornat amb força

La volatilitat ha tornat amb força

10/05/2019

L’IBEX-35 ha esborrat els beneficis generats des de mitjan febrer en tan sols sis dies consecutius de pèrdues, deixant enrere el nivell dels 9.100 punts. Les paraules de Donald Trump avivant el foc de la guerra comercial han resultat ser el detonant per a molts inversors en renda variable, que han decidit consolidar guanys en un inici d’any amb revaloracions notòries en poc espai de temps. Els selectius europeus van tancar una de les pitjors jornades del 2019, amb caigudes aproximades compreses entre el -1,5% i el -2%, exceptuant el FTSE-100, que corregia un -0,87%. Mentrestant, a l’altra banda de l’Atlàntic els mercats de Wall Street obrien en vermell de nou, en espera de veure com evolucionen les negociacions comercials entre els representants de les dues potències mundials. Els negociadors xinesos arribaran als Estats Units per tal d’intentar calmar els ànims de Donald Trump i impedir una nova aplicació d’aranzels, que podria perjudicar i agreujar encara més les previsions de creixement de l’economia mundial per a aquest 2019.

Categories: General Tags: