Home > General > Europa frena la ratxa baixista

Europa frena la ratxa baixista

09/05/2019

Després de viure diverses sessions en què la tonalitat negativa ha predominat en els mercats de risc del Vell Continent degut principalment a les pressions per part de Donald Trump amb referència a les negociacions comercials amb la Xina, els selectius europeus van aconseguir tallar la ratxa baixista, exceptuant l’IBEX-35 i el FTSE MIB, que tancaven lleugerament en negatiu, i la resta van reprendre la bona inèrcia positiva que s’havia vist fins ara des de principi d’any. Els inversors en renda variable europea han vist com les presentacions de resultats de les companyies tornaven a guanyar importància, a més de les notícies macroeconòmiques que es van publicant. Mentrestant, a l’altra banda de l’Atlàntic prosseguien els atacs de Trump a través del seu Twitter contra els seus homòlegs xinesos, afirmant que se sent còmode amb les possibles noves aplicacions d’aranzels als productes asiàtics i a més a més insinuant que si la estratègia xinesa és esperar un possible relleu de Trump en les properes eleccions presidencials, que no comptin amb la seva oposició, ja que des del seu punt de vista són massa dèbils. A l’espera de novetats respecte a les negociacions, els mercats de Wall Street iniciaven la jornada amb lleugeres pujades.

Categories: General Tags: