Home > General > Primer de maig

Primer de maig

01/05/2019

Avui és el Dia del treball i la major part dels mercats europeus romandran tancats per festivitat. En canvi, els mercats anglosaxons segueixen al peu del canó, especialment els americans, amb reunió de la Reserva Federal. No es preveuen canvis en els tipus, però es podria intuir un canvi de discurs a menys Dovish. De la primera part de la setmana voldríem destacar que els mercats no tenen un rumb clarament marcat. De les presentacions de resultats cal destacar que Samsung i Alphabet (matriu de Google) van presentar a tancament de dilluns uns resultats per sota de les previsions dels analistes. General Electric i Mastercard es van presentar en la preobertura de dimarts per sobre del previst. Com a pròximes dades a tenir en compte: (i) la publicació de resultats d’Apple, reunió de Bank of England i divendres les xifres d’ocupació als Estats Units. Recordem, la setmana passada els americans publicaven unes dades de PIB bones, fet que ajudava a fer que l’encreuament de l’eurodòlar es dirigís cap a 1,11. A tancament d’ahir l’euro recuperava el nivell d’1,12. Bona festivitat a tothom!

Categories: General Tags: