Home > General > Els selectius europeus s’acosten a nivells màxims des d’inici d’any

Els selectius europeus s’acosten a nivells màxims des d’inici d’any

03/04/2019

Els selectius europeus van viure una nova jornada tenyida de verd, en espera de novetats respecte al Brexit i sobre l’acostament de postures entre els EUA i la Xina en les negociacions comercials. Pel que fa al Brexit, la situació sembla repetir-se una vegada rere l’altra, ja que els diputats del Parlament Britànic van tornar a rebutjar totes les propostes alternatives al pla negociat per la portaveu britànica, Theresa May. De moment la incertesa és protagonista, a mesura que s’apropa una nova data marcada al calendari, el 12 d’abril, en cas que al Parlament britànic no es posi d’acord en cap via negociada amb la Unió Europea. L’IBEX-35 va ser capaç de concloure per tercera jornada consecutiva en positiu, amb lleugers avenços del 0,23%, situant-se en rendiments acumulats des de principi d’any del 9,64%. Alhora, els selectius FTSE MIB i CAC-40, representants de les economies d’Itàlia i França, respectivament, són els capdavanters pel que fa a revaloracions de d’inici d’any.
A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street obrien amb lleugers retrocessos, després de l’aparició pública de la directora del Fons Monetari Internacional, Christine Lagarde, anticipant que les perspectives de creixement mundial estan llastrades per les tensions comercials entre les dues potències mundials.

Categories: General Tags: