Home > General > Començament de trimestre en verd

Començament de trimestre en verd

02/04/2019

Comencem el segon trimestre de l’any amb pujades generalitzades als mercats de valors. Divendres els mercats se’n van anar de cap de setmana preocupats per la falta d’acord dins del Parlament britànic pel que fa al tema del Brexit en una data clau, el 29 de març, últim dia per posar-se d’acord. Ahir la Xina permetia als mercats prendre aire, després de la publicació de la dada del primer creixement en quatre mesos de la seva activitat manufacturera. Aquest fet provoca que els inversors mantinguin les esperances que els estímuls econòmics que han adoptat les autoritats del gegant asiàtic estiguin començant a donar fruit. D’altra banda, el 12 d’abril s’assenyala com la pròxima dada clau pel que fa al Brexit. De moment, l’actual primera ministra, Theresa May, ja considera un avançament electoral com a solució del risc per tal d’evitar el col·lapse del govern britànic. Ahir el Parlament Britànic va votar una sèries de mocions sobre diferents modalitats de Brexit per tal d’intentar un acord de consens en una quarta i possiblement última votació abans que arribi el 12 d’abril i el país abandoni la Unió Europea sense cap acord.

Categories: General Tags: