Home > General > Punt i coma en el Brexit

Punt i coma en el Brexit

16/03/2019

El Brexit finalitza la seva bateria de votacions al Parlament a curt termini. L’última de les votacions que es va dur a terme va tenir com a finalitat votar la negativa un segon referèndum, i posteriorment es va votar afirmativament a una no sortida de la Unió Europea sense acord. Si s’accepta el retardament del Brexit per la part europea, probablement es veuria una nova presentació, per tercera vegada, d’un nou pla amb Theresa May al capdavant  per liderar la sortida de la UE, que tindria molts números per ser rebutjat de nou. D’altra banda, també es podria dur a terme una convocatòria d’eleccions vist el poc que s’ha avançat en les negociacions.
Els selectius del Vell Continent van rebre les últimes votacions del Parlament britànic amb les mans obertes, fet que a curt termini ha eliminat certa volatilitat i temors que podien influir negativament en els mercats de renda variable. A més, cada vegada sembla que està més a prop l’acord comercial entre els Estats Units i la Xina que aportaria tranquil·litat als inversors.
A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street es contagiaven de l’optimisme viscut la jornada de divendres als selectius europeus i obrien en positiu.

Categories: General Tags: