Home > General > Els selectius mundials es prenen un descans

Els selectius mundials es prenen un descans

09/03/2019

Els inversors es prenen un respir després d’un anunci espectacular dels selectius de renda variable en l’àmbit mundial. Algunes de les notícies que s’han publicat els últims dies com, per exemple, la injecció de liquiditat que aplicarà el BCE als bancs per tal d’incentivar la seva activitat, les novetats des de la Xina, on s’anunciaven davallades del 20% en les seves exportacions, la màxima caiguda en els últims tres anys, han propiciat que els inversors prefereixin prendre beneficis i esperar a nous estímuls que motivin una continuació de la tendència alcista que s’ha vist des de principi del 2019. Les últimes notícies han contribuït a fer que el tipus eurodòlar se situï a nivells d’1,124. A l’altra banda de l’Atlàntic, els inversors estaven expectants a l’informe oficial de l’ocupació, i sobre els nivells de creacions de llocs de treball, que en aquest cas ha estat de tan sols 20.000 llocs durant el febrer, desviant-se molt considerablement del que s’esperava el consens d’analistes. Aquesta última notícia, sumada a les que venien des d’Àsia i Europa, va contribuir a una obertura dels selectius de Wall Street en tonalitat vermella.

Categories: General Tags: