Home > General > L’IBEX-35 torna a agafar impuls

L’IBEX-35 torna a agafar impuls

01/03/2019

La borsa espanyola tancava el mes de febrer amb multitud de presentacions de resultats empresarials que provocaven una nova jornada de bonança, en què l’IBEX-35 aconseguia superar la resistència que tenia en els 9.260 punts des de l’octubre del 2018, gràcies en part a les revaloracions notòries del gegant tèxtil Inditex i de l’impuls de la banca, destacant les pujades de Bankinter i Santander. Les borses més importants d’Europa seguien l’estela del selectiu espanyol, excepte el FTSE-100 anglès, i tancaven una jornada amb tonalitat verdosa que suposava revaloracions moderades, tot confirmant el bon moment que estan vivint les inversions més arriscades al Vell Continent. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street obrien lleugerament en negatiu tot i que les notícies que arribaven sobre el PIB dels EUA superava les xifres dels analistes en tres dècimes. La incertesa que roman en la confiança dels inversors respecte a les tensions comercials ha tornat a aflorar i no han aparegut catalitzadors positius per tal d’impulsar els mercats de renda variable. Les dades macro que arribaven des de la Xina mostraven una contracció de l’activitat manufacturera, que queia en mínims de tres anys.

Categories: General Tags: