Home > General > Bones notícies sobre les tensions comercials

Bones notícies sobre les tensions comercials

26/02/2019

Després de dues setmanes intenses de negociacions comercials entre la Xina i els Estats Units, Donald Trump, el president del segon implicat en les tensions comercials, ha estat qui ha fet un pas endavant i ha confirmat que estan molt a prop de signar un nou acord comercial, després de més de set mesos d’estira-i-arronsa entre les dues potències mundials. Per tal de donar més forma al possible acord, Trump va considerar adequat endarrerir l’aplicació del nou paquet d’aranzels als productes xinesos, que va impulsar severament els selectius de Xangai, que van veure increments superiors al 5% en tan sols una jornada, situant els índexs amb revaloracions des de principi d’any per sobre del 23%.
Tot i les bones notícies provinents des de l’altra banda de l’Atlàntic, l’IBEX-35 va ensopegar de nou amb la seva resistència, que troba en els 9.260 punts, i no va aconseguir batre-la tot i la bona jornada que va viure la banca i companyies com CIE Automotive, molt beneficiada per les notícies vinculades a la guerra comercial. El selectiu espanyol va tancar completament pla, mentre que els seus homòlegs europeus van finalitzar amb augments moderats.

Categories: General Tags: