Home > General > El selectiu espanyol consolida una bona setmana

El selectiu espanyol consolida una bona setmana

23/02/2019

L’IBEX35 aconsegueix tancar la penúltima setmana de febrer en verd, amb lleugeres pujades i consolida una setmana positiva on tan sols un dia ha contribuit negativament a l’assoliment dels 9.200 punts i rendiments des de principis d’any positius per sobre del 7,5%. Al Vell Continent s’ha vist una jornada amb tonalitat verdosa molt predominant, amb l’EuroStoxx50 tancant per sobre dels 3.200 punts amb revaloracions del 0,20%. El selectiu que més ha contribuït amb el seu increment de rendiment ha estat el CAC40 francès, amb pujades del 0,46%, seguit de ben a prop del DAX alemany, amb revaloracions del 0,40 per cent. Tot i algunes dades fluixes presentades macroeconòmiques al país germànic, el selectiu alemany segueix per sobre de rendiments del 8,5% des de principis d’any, recuperant gran part de la pèrdua de finals de 2018. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street obrien amb pujades notòries testejant nous màxims anuals, a l’espera del desenllaç de les negociacions comercials entre la Xina i els Estats Units. En el mercat de commodities, el Barril Brent s’ha situat per sobre dels 67 USD, fet que ha contribuït a revaloracions de diferentes empreses energètiques.

Categories: General Tags: