Home > General > Vladímir Putin també vol sortir a la foto

Vladímir Putin també vol sortir a la foto

21/02/2019

Quan semblava que hi havia bones notícies macroeconòmiques que arribaven des dels Estats Units referents als avenços i possibles retards en les imposicions de nous aranzels als productes procedents de la Xina, apareix un vell conegut en escena, Vladímir Putin, el president de la Federació Russa. Durant el discurs anual, va resultar ser molt populista per millorar les sensacions de descontentament que tenen alguns ciutadans russos després de les últimes reformes socials que s’han fet al país. Més tard es va centrar a recuperar el protagonisme perdut durant els últims mesos i va afirmar que Rússia haurà de prendre decisions simètriques en qüestions de defensa de l’Estat, si els Estats Units segueixen construint susceptibles punts d’atac dins d’Europa. Putin va comentar que posarà míssils apuntant cap a les zones des d’on el puguin atacar i també apuntant als països des d’on s’hagin pres les decisions d’atacar-la, en aquest cas referint-se al país americà dirigit per Donald Trump. Serà un tema important a seguir de ben a prop, ja que podria aportar volatilitat als mercats en cas que les declaracions de Trump en el famós Twitter afegeixin més llenya al foc.

Categories: General Tags: