Home > General > L’IBEX-35 s’encalla a falta de catalitzadors positius

L’IBEX-35 s’encalla a falta de catalitzadors positius

20/02/2019

L’IBEX-35 va tornar a xocar de nou amb el seus màxims anuals i no va aconseguir trencar a l’alça dels nivells obtinguts. L’empresa que més negativament es va comportar en el selectiu espanyol va ser CIE Automotive, l’empresa del sector automobilístic, que va tancar la jornada amb certa volatilitat després dels rumors que s’han estès arreu del món sobre una possible aplicació d’aranzels al sector de l’automòbil per part dels Estats Units un cop es desencallin les pròsperes negociacions que s’estan duent a terme amb la Xina. Tot i no haver estat una jornada positiva, el selectiu es manté per sobre dels 9.100 punts i i s’apropa a revaloracions positives des de principi d’any del 7%.
Estem arribant al final de la temporada de resultats de les companyies mundials, a més de ser una setmana important degut a les aparicions que escenificaran tant la Reserva Federal Americana com el Banc Central Europeu. Els inversors tindran diversos focus per seguir, a més a més dels famosos pronòstics de creixement mundial ja coneguts, que no semblen encoratjar gaire a prendre decisions arriscades.

Categories: General Tags: