Home > General > Dia festiu als mercats de Wall Street

Dia festiu als mercats de Wall Street

19/02/2019

Els mercats de Wall Street no van influir durant la primera jornada de la setmana pel que fa als mercats a causa de la festivitat pel Dia del president. Tot i això, les notícies que van arribar des de l’altra banda de l’Atlàntic van servir per donar ales a la confiança dels inversors en renda variable a causa dels avenços que hi ha hagut en les negociacions de la tan famosa guerra comercial entre els EUA i la Xina.
L’IBEX-35 va aconseguir consolidar la bona jornada que va tenir l’últim dia de la setmana passada i va tancar la jornada amb un rendiment positiu del 0,35%, amb pujades notòries d’empreses com ara Mediaset (2,75%), la debutant en el selectiu ENCE, amb una revaloració del 2,30%, i Caixabank (1,50%). El selectiu espanyol s’apropa als nivells màxims assolits aquest 2019, que van ser de 9.195 punts, tot tancant en 9.155.
Pel que fa al Brexit, ens arriben notícies des del Regne Unit en forma de dimissió per part de diversos parlamentaris del Partit Laborista, actualment a l’oposició del govern de Theresa May, per vàries discrepàncies ideològiques i religioses amb el portaveu socialdemòcrata, Jeremy Corbyn.

Categories: General Tags: