Home > General > Europa inicia la setmana amb bones sensacions

Europa inicia la setmana amb bones sensacions

12/02/2019

Després d’una última setmana bastant volàtil pel que fa als mercats de renda variable global, degut a les principals notícies sobre la desacceleració econòmica americana, rebaixes sobre els pronòstics de creixement en la gran majoria dels estats membres de la Unió Europea i finalment les declaracions de Donald Trump tot afirmant que no es reunirà amb Xi Jinping per negociar una aturada en la implementació dels nous aranzels, hem apreciat com els selectius europeus inicien la setmana amb impuls positiu i deixen enrere la tonalitat vermella predominant en la primera setmana de febrer. Com ja se sap, cada dia ens apropem més al famós dia del Brexit, que serà el 29 de març. Seguim expectants sobre quins canvis es poden arribar a dur a terme per tal de solucionar la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. L’IBEX-35, per la seva part, ha vist com el sector banca ha estat un dels que més han contribuït positivament per tallar la mala ratxa de la setmana anterior i posar de nou en punt de mira els 9.000 punts. En els mercats de renda fixa s’ha apreciat un fort impuls dels inversors cap als actius refugi, tot situant el Treasury americà a 10 anys en rendiments del 2,63% i el Bund alemany tocant mínims dels dos últims anys, amb rendiments del 0,09%.

Categories: General Tags: